En tur med Jeppe Risum..

En lidt længere tekst fra mig😁
Efter et stykke tid, hvor jeg ikke har været meget afsted, besluttede jeg mig for at tage en tur til Tusågård her til morgen. Jeg ankom til søen kl 7.30 ca. havde sat en gul/pink lucky leech på i håbet om en af de fine special fisk der er i søen. Gik ret hurtigt om i åen hvor jeg hurtigt fandt nogle fisk, som jeg prøvede at præsentere avnen for, men de ville ingenting gik videre rundt i åen, spottede en pænere fisk ved modsatte side, lagde gummidyret over foran og bum den hammerede til gummidyret og efter en intens fight kunne jeg lande en fin fisk på 5 kg rent ud. Gik så om i storfangeren og fiskede men de var svære, det blev desværre kun til et par hug og en enkelt mistet. Med en halv time igen valgte jeg at jeg lige ville gå en tur igennem åen igen, startede ud med en sort/hvid lucky leech fra Troutbite og der gik heller ikke længe inden jeg fik en fin regnbue på 2 kg. Gik videre og spottede en special fisk der viste sig i overfladen og gik hen hvor jeg havde set den, tog et kast og bum en fin bækørred på 2 kg. Alt i alt en Fantastisk tur til Tusågård.

You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post